MAGAZIN

 1. Årets absolut skönaste julklapp!

  Årets absolut skönaste julklapp!

  Merry Christmas yah filthy animals!

  Andra advent har kommit och gått och ni kanske inte hunnit komma på vad ni ska köpa till eran partner i julklapp ännu? Kanske är det stress med jobb och liv som kommit emellan, kanske är det tanken på alla människor som trängs på stan i julhetsen som gör att ni drar er för att ge er ut i vimlet. Eller så vet ni helt enkelt inte vad ni ska köpa. Men ni kan vara lugna! Vi på Vuxenkul tänkte att vi skulle hjälpa er med detta, då vi tycker att alla förtjänar en skön jul! Speciellt de personerna vi bryr oss lite extra mycket om.

   

  Det första Julklappstipset vi vill dela med ossav är riktad till henne

  .satisfyer sexleksak

  Läs mer
 2. Snabbguide | Hur du har skönt analsex

  Snabbguide | Hur du har skönt analsex

  Något vi har märkt har varit mycket populärt i våra butiker det senaste är köp av de så kallade anal training-kits, det vill säga - ett kit med analpluggar eller analeksaker i olika storlekar. Tanken är att man ska börja med den minsta och sen öva sig uppåt, tills du har lärt dig att slappna av i muskeln runt analen. Detta kit rekommenderar vi alltid till någon som är ny på anallekar och vill börja lätt.

  Eftersom det är så populärt så vill vi hjälpa er med en introduktion till analsex. För de som är nya på detta eller är nyfikna på att utforska detta närmare.

  1. Det absolut första du behöver göra innan du provar analsex är att ställa dig frågan ”Är detta något verkligen jag vill, eller gör jag detta för någon annans skull?”. Nyckeln till bra analsex och njutning för båda parter är - att båda vill. Det är inte till för bara en person. Analsex kommer aldrig bli så bra som det faktiskt kan bli om båda inte är helt med på det. Vill man inte så är det he
  Läs mer
 3. 6dvd.se är tillbaka!

  Under hösten 2019 så fyller vi upp 6dvd.se med billiga kvalitétsporrfilmer. Önskar just du att vi tar in en speciell studio som vi kan sälja här i vår webbshop så tveka inte med att kontakta oss på mail info@6dvd.se I vår butik Vuxenkul.se vid Stigs Center i Hisings Backa så finns det över 20.000 olika titlar på DVD och i vår butik Vuxenkul.se på Backaplan i Göteborg har vi ungefär 3000 olika titlar på DVD. Sortimentet vi har här på 6dvd.se är unikt just för denna webbshop och skickas ifrån vårat webblager och de finns således inte till garanterat till försäljning i någon av våra butiker. Någon enstaka titel kan dock ändå finnas i någon av butikerna men det är då inte säkert att priset är detsamma som här på 6

  Läs mer